Galéria készítés - Galéria építés06-20-497-53-06Kisebb munkákat is vállalunk! Gyors és megbízható kivitelezés - hívjon minket bizalommal!

Hívjon minket, hogy ingyenes helyszíni árajánlat adására felkereshessük Önt!

Egyedi méretben és stílusban készítünk álló és fekvő kivitelben galériákat. Növelje meg lakása hasznos lakóterületét, építtessen galériát!

galéria készítés A galériaépítés a legjobb módszer arra, hogy akár megkétszerezze lakása alapterületét. Kisebb anyagi ráfordítással nagyban megnövelheti otthona értékét. Akár csak egy ágynyi helyre van szüksége, akár egy új hálószobát szeretne, vagy lakása egész alapterületét szeretné megkétszerezni, a legolcsóbb legesztétikusabb megoldás egy galéria készítése. A galéria építésénél alapvetően kétféle anyaggal dolgozunk: fával és fémprofilokkal. Az általunk készített galériák épülhetnek kizárólag fából, vagy fa és fém kombinációjával, illetve néhány más anyag (gipszkarton) felhasználásával. Itt is a döntő irányzat a rendelkezésre álló hely maximális és praktikus kihasználása, valamint az időállóság és az esztétika figyelembevétele.

A galéria építés, galéria készítés tökéletes megoldást jelent a lakás belterületének megnövelésére. Gondos tervezéssel közel kétszeresére növelhető a lakható terület nagysága. Ha több helyre van szükség, de nincs pénz nagyobb lakásra, akkor a galéria építés jelenti a legegyszerűbb megoldást.

A galéria építés, galéria készítés nagy segítséget jelent akkor is, ha csak egy hálófülkére van szükség, de akkor is, ha az egész lakás területének jelentős mértékű megnövelése a cél. Ennél olcsóbb megoldás nem létezik.

galéria építés

 

A galériák építése fa- vagy fémszerkezettel történik. Minden esetben a megrendelő dönti el, hogy számára melyik megoldás a szimpatikus, de a szakember feladata a két konstrukció előnyeinek és hátrányainak ismertetése.

A szakemberek sokszor a faszerkezetű galériák építését javasolják, ugyanis több előnnyel, mint hátránnyal rendelkeznek a fémszerkezetűekhez viszonyítva. Mindenekelőtt az árban mutatkozik meg jelentős eltérés; a faszerkezethez szükséges alapanyagok jelentősen olcsóbbak. Nehéz százalékos eltérést mondani, hiszen az egyes fafajták között is jelentős eltérés lehet, de általánosságban kijelenthető, hogy a faszerkezethez használatos alapanyagok 30-40 százalékkal is olcsóbbak lehetnek, mint a fémszerkezet alapanyaga.

galéria készítés A fém megoldások mellett szólna az anyagvastagság. Ez sarkalatos pont a galéria építés során, hiszen a beltér kettéosztása során a belmagasság minden centimérete számít. A fémszerkezet használatával 3-4 cm takarítható meg; már csak annyi kérdés maradt, hogy ez a 3-4 cm képes-e kompenzálni a fémszerkezet más jellegű hátrányait.

Egy galériának mindenképpen biztos lábakon kell állnia és bírnia kell a terhelést. A fémszerkezetek tulajdonságaikból adódóan erősebbek, viszont lakossági felhasználás céljára a lucfenyő is tökéletesen elegendő. Ha pedig mégis nagyobb terhelhetőségre van szükség, még mindig rendelkezésre áll a borovifenyő.

Léteznek úgynevezett erősített konstrukciók, amelyek használatával az anyagminőségtől függetlenül megnövelhető a galéria teherbírása. Mint látható, gondos galéria építés esetén egyáltalán nem kell attól tartani, hogy egy galéria nem bírja el a terhelést.

Galéria készítés, galéria építés mesterfokon:06-20-497-53-06

galéria készítés Általánosságban elmondható, hogy a lakások belsőépítését és dizájnját figyelembe véve a faszerkezet esztétikusabb. Természetesen előfordulhat, hogy valaki nem szeretne látható faszerkezetet a lakásába. Ilyen esetekben a gipszkartokos burkolás tökéletes megoldás jelent; ráadásul újabb dizájnelemek elhelyezésére nyílik lehetőség, spotlámpák építhetők be, neoncsövek alkalmazhatók, formai díszítések hozhatók létre...

Az itt felsorolt érvek és ellenérvek miatt a legtöbb szakember a faszerkezetű galéria építést javasolja.

A galéria építéssel kapcsolatban még egy fontos kérdéskörre érdemes kitérni, ez pedig a szükséges belmagasság. A legideálisabb galériás megoldások akkor építhetők, ha a rendelkezésre álló belmagasság 4 méter feletti. Ilyenkor mindkét szint teljes értékű lakóterületként funkcionálhat, fel lehet egyenesedni bennük, bútorok helyezhetők el...

galéria-építés

 

Galéria készítés, galéria építés igény szerint Budapest területén.
Galéria készítés, galéria építés alacsony áron minőségi munkavégzéssel!06-20-497-53-06