Gázszerelés azonnal06-20-497-53-06Gázszerelés: Gyorsan, megbízhatóan, precízen!

Hívjon minket, hogy ingyenes helyszíni árajánlat adására felkereshessük Önt!

gázszerelés A gázszerelés során az első és legfontosabb szempont, hogy a munkálatokat hozzáértő mesterek végezzék el. A gézkészülékek rendszeres karbantartást igényelnek, ezért is fontos, hogy minden háztartásnak legyen egy gázszerelő partnere, akihez mindig bátran és bizalommal fordulhat.

A gázkazánok rendszeres karbantartása és ellenőrzése talán minden más gázüzemű berendezésnél fontosabb. Vegyük figyelembe, hogy egy átlagos szezonban ezek a kazánok két- vagy háromezer órát is dolgoznak. Ebből adódóan minden gyártó rendszeres ellenőrzést és karbantartást javasol a termékeire, még ha a legmagasabb minőségben is készültek el. Az átvizsgálás során alaposan szemügyre kell venni a kazán sérülékeny részeit, ennek köszönhetően a legkisebb résülésekre és hibákra is fény derülhet, így ezeket gyorsan és egyszerűen orvosolni lehet.

 

A gázkazánok rendszeres szervizelése megelőzi a bajokat; sokkal biztosabb és kényelmesebb szezonon kívül elvégeztetni a rutinszerű karbantartást, mint a tél kellős közepén szervizt és gázszerelést kérni. A gázszerelés talán rövid idő alatt is elvégezhető lenne, de egy téli leállás a fűtési szezon közepén soha nem kellemes.

gázszerelő A gázszerelés fontossága a gázkazánok beállítása tekintetében is megmutatkozik. Egy optimálisan beállított kazán fogyasztását vesszük alapvető értéknek, de ha a kazán nem tökéletesen van kalibrálva, akkor akár 10% százaléknyi energia is elveszhet.

Gázszerelés, Gázszerelő munkálatok Budapesten!06-20-497-53-06

gázszerelés, gázszerelő A gázszerelés munkálatainak jelentős részét a különböző tisztítási feladatok teszik ki. Ilyenkor az úgynevezett főégőt és a gyújtóláng égőt is meg kell tisztítani. Ezt ajánlott minden évben elvégeztetni, illetve ekkor történik a beállítások ellenőrzése is.

Mindezek mellett a gázkészülékek ion és gyújtóelektródával rendelkeznek, amelyeket szintén tisztítani kell, de a szennyeződéseket el kell távolítani a mechanikus alkatrészekről is.

Gázszerelő aki segít ha szükséges!06-20-497-53-06

A gázszerelés, illetve a gázkészülékek szervize sokáig megoldja a problémákat, de eljön az a pillanat, amikor érdemes elgondolkodni egy új kazán vásárlásán. Egy régi kazán nem csak kattog, csörömpöl és csepeg, hanem többet is fogyaszt. A hatékonyságuk sokkal alacsonyabb, mint egy modern kazánoké; egy kiöregedett rossz állapotban lévő kazán akár harmadával több energiát használhat el. A befektetés természetesen megtérül, csupán annak időtartama a kérdéses.

A gázszerelés célja nem feltétlenül az egész rendszer cseréje, ilyen módon nincs szükség minden egyes elem kidobására. Az esetek nagymértékben különbözhetnek egymástól; a megtérülésről egy helyszíni felmérés után lehet biztos képet festeni.

Sok esetben a gázbojlerek cseréjére is szükség van. Ezekre a készülékekre gyakorlatilag ugyanaz vonatkozik, mint a gázkazánokra; a régi készülékek csepegnek, csattognak és gazdaságtalanul működnek. Ilyen esetekben a gázszerelés a bojler cseréjével történik, azaz a régit eltávolítják és bekötik az új készüléket.

A kazánok és a bojlerek mellett maguk a vezetékek is meghibásodhatnak. A több évtizedes vezetékek úgymond elfáradhatnak, ami szivárgáshoz vezethet. Ha gázszagot érez a lakásban, de a szivárgás okát nem találja, azonnal szellőztessen ki és hívjon szakembert! Ilyen esetben felmérésre van szükség, amit a hibás vezetékszakasz cseréje követ.

gázszerelés, gázszerelő

 

Gázszerelés Budapest és Pest megye területén.
Gázszerelő alacsony áron minőségi munkavégzéssel!06-20-497-53-06