Gipszkartonozás06-20-497-53-06Kisebb munkákat is vállalunk! Gyors és megbízható kivitelezés - hívjon minket bizalommal!

Hívjon minket, hogy ingyenes helyszíni árajánlat adására felkereshessük Önt!

A gipszkarton rendszerek elterjedésével új lehetőségek nyíltak nemcsak az építők, de a lakásukat felújítók számára is. Gipszkartonból viszonylag gyorsan és egyszerűen lehet válaszfalakat kialakítani, álmennyezetet készíteni, és az elöregedett vakolatot is simára varázsolhatjuk velük. Ez ma már nem okoz problémát a szakembereink számára.

gipszkartonozás A gipszkartonozás egyre népszerűbb belsőépítészeti munkálat, amely kivételesen igényes és olcsó megoldásokat jelent a belterek felújításával, illetve dekorációs felépítésében.

A gipszkartonozás egyik előnye az éghető felületek védelméből ered, ugyanis a gipszlapok nem égnek, ráadásul szigetelik az égés hőjét, amíg a bennük lévő kristályvíz el nem párolog. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a gipszkartonozást nem csak dekorációs, hanem tűzvédelmi célokra is alkalmazzák.

A gipszkartonok számos előnnyel rendelkeznek még, amelyek népszerűvé teszik a lakásfelújítók körében; mindenekelőtt könnyűek, könnyen szállíthatók és olcsók. Ezeknek a tulajdonságaiknak köszönhetően rendkívül alkalmasak válaszfalak és álmennyezetek készítésére, de gyakran használják a régi és egyenetlen falfelületek fedésére is. A gipszkartonozás gyors és egyszerű művelet, aminek eredményeképpen a lakás újszerű állapotban tündökölhet.

gipszkartonozás Budapest

 

A legolcsóbb válaszfalak gipszkartonozás segítségével készíthetők el. A hagyományos válaszfalakhoz viszonyítva jelentős összegek takaríthatók meg általa. Ráadásul az üreges falak tökéletesen alkalmasak a különböző vezetékek beépítésére, a megmaradt tér pedig hang- és hőszigetelő anyaggal tölthető ki. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a gipszfal teljes értékű falként funkcionál.

galéria készítés A gipszkartonozás megoldást jelent az álmennyezetek elkészítésében. Számos oka lehet, amiért szükség mutatkozik az álmennyezet elkészítésére; el szeretnénk rejteni az egyenetlenségeket, a vezetékeket vagy a régi gerendákat. De abban az esetben is nagy segítség az álmennyezet, ha csökkenteni szeretnénk a belmagasságot. Ez utóbbit általában a fűtési költségek csökkentése érdekében tesszük. Ilyenkor szigetelő paplanok elhelyezésére van szükség, amivel nagyban javítható a hatás. Ennek köszönhetően nem csak kisebb fűtési számlára lehet számítani, hanem a hangszigetelés fokozására is.

Gipszkartonozás mesterfokon:06-20-497-53-06

galéria készítés A gipszkartonozás fő felhasználási területei között meg kell említeni a száraz vakolatokat. Ezt a módszert akkor alkalmazzuk a falak borítására, ha azok már egyenetlenek, rücskösek, tarkák. A gipszkartonozás segítségével ezek a falak gazdaságosan burkolhatók; tény, hogy a hagyományos vakolás némiképpen olcsóbb lehet, de sokkal nagyobb felfordulást okozna, akár napokra lakhatatlanná válna a lakás. A gipszkartonos megoldás ezzel szemben egyszerű, kényelmes és gyors. Két különböző rögzítési mód áll rendelkezésre; az egyik esetben ragasztóval történik a lapok felerősítése, a másik esetben viszont tartószerkezet alkalmazására kerül sor.

A gipszkartonozás sok esetben dekorációs célokat szolgál. Kiválóan alkalmazhatók a különböző világítástechnikai megoldások; LED fénysorok, szpotlámpák. Mindezek kombinálhatók különböző stukkókkal, így még különlegesebb hatások érhetők el. Való igaz, az íves felületek kialakítása nagy késügyességet és alapos kivitelezést igényel.

Gipszkartonozás reális árakon:06-20-497-53-06

Miért érdemes a gipszkartonozás mellett dönteni? A gipszkartonok méretarányosak, ennek köszönhetően az építési munkák sokkal egyszerűbben elvégezhetők. Ráadásul nincs szükség ragasztóanyag vagy habarcs használatára. A gipszkartonozás tisztán végezhető, nem okoz különösebb felfordulást, nem hagy maga után kellemetlen szagokat és nincs szükség hetekre, mire visszatérhet a lakásba az élet.

A gipszkartonozás kellő szakértelemmel kell történjen, csak így lehet tökéletes a végeredmény!

galéria-építés

 

Gipszkartonozás igény szerint Budapest egész területén.
Gipszkartonozás alacsony áron minőségi munkavégzéssel!06-20-497-53-06