Tetőfedés, tetőjavítás06-20-497-53-06Kisebb munkákat is vállalunk! Gyors és megbízható kivitelezés - hívjon minket bizalommal!

Hívjon minket, hogy ingyenes helyszíni árajánlat adására felkereshessük Önt!

A tetőt könnyed eleganciával hívhatjuk akár a ház "kalapjának" és mint építőanyag csoportnak rendeltetése, hogy megóvja az alatta meghúzódó életet. Formája változatos, az építész fantáziája szab csak határt. A tető egy szerkezeti egység, amely nem csak látványban domináns, de teherviselő is.

tetőfedés A tetőfedés munkálatait új ház építése és régi megroggyant szerkezetű ingatlan felújítása esetén is el kell végeznünk. A tetőfedés és a tetőjavítás lehetőséget kínál, hogy igazán tetszetős, igényes és kreatív tetőt álmodjunk meg az otthonunk számára.

Mindenek előtt a tetőfedés anyagáról kell döntenünk; a kínálat rendkívül széles, de a döntést nagymértékben befolyásolja az erre szánt összeg. Mindemellett a műszaki paramétereket is figyelembe kell vennünk.

Egy tető számos minőségi követelménynek kell megfeleljen. Mindenekelőtt egy tető tökéletes vízzárást kell biztosítson, nem csepeghet be, tökéletesen csapadékbiztosnak kell lennie. Emellett pedig jó vízelvezető képességgel is kell rendelkezzen. Ha egy cserépanyag vagy tetőfedő megoldás ezt nem tudja szavatolni, az esetben aligha beszélhetünk elfogadható megoldásról.

A vízzáró képesség mellett számos egyéb minőségi tulajdonsággal kell rendelkezzen a kiválasztott tetőfedő anyag. A fagyállóság olyan tulajdonság, amelyre ritkán fókuszálunk, de a rossz minőségű anyagok ezen bukhatnak el.

tetőjavítás

 

A tetőfedés és tetőjavítás során figyelmet kell szenelnünk a biztonságnak is; a tető lehetőleg olyan anyagból készüljön, ami gátolja a tűz terjedését. A különböző anyagok különböző mértékben tesznek eleget ennek a követelménynek, így egyik vagy másik anyag kiválasztása előtt érdemes szakemberrel konzultálni a tetőfedés e jellegű tulajdonságáról.

tetőfedés, tetőjavítás Nem árt, ha a gazdaságossági szempontokat is figyelembe vesszük. Természetesen az ár kérdése megkerülhetetlen, de nem elhanyagolható a javíthatóság kérdése sem. Igen bosszantó, ha egy kisebb sérülés miatt jelentősebb javítási munkálatokat kell eszközölni.

Nem utolsósorban pedig számba kell venni az esztétikai szempontokat, illetve az ökológiai elvárásainkat. Jól tudjuk, hogy a tető hosszú évtizedekig szolgálja majd az igényeinket, ezért érdemes olyan megoldást választani, ami igazán tetszik és ami maximálisan megfelel az ízlésünknek.

tetőfedés, tetőjavítás mesterfokon:06-20-497-53-06

tető javítása A tetőfedés és a tetőjavítás vizuális értékei csak egy bizonyos dőlésszög felett érvényesülnek. Az alacsony hajlású tetők esetében gyakorlatilag nem látszik az utcáról a tetőfelület, így a házunk összképét is csak minimális mértékben befolyásolják. A kis hajlású tetők esetében (0-5° között) távolabbi pontról figyelve már érvényesül a tető színe és külleme, de igazi jelentősége a közepes (16-45° között) és meredek (45-90° között) hajlású tetők esetében van.

A családi lakóházak esetében a tetőfedés és tetőjavítás legnépszerűbb anyaga még mindig a cserép, sőt újra virágkorát éli. A legtöbb esetben szabad a választás, szabadon dönthetünk színi, méretbeli és formai igények alapján.

Az utóbbi években egyre nagyobb mutatkozik a némileg nagyobb méretű cserepek használatára. Noha még mindig előnyt élveznek a hagyományos méretű cserepek a tetőfedés során, a nagyobb méret előnyeire is fény derül közben. A nagyobb méretnek köszönhetően ezek beépítése gyorsabb, az alszerkezet pedig egyszerűbb, így tetőfedés és tetőjavítás esetén is költséghatékony megoldás.

Tetőfedés, tetőjavítás reális árakon:06-20-497-53-06

A tetőfedés és tetőjavítás során felvetődik a mintázat kérdése is, azaz hullámos vagy sima cserepeket válasszunk inkább. E tekintetben mindenki szabadon dönthet az ízlésének megfelelően, műszaki előnye vagy hátránya egyiknek sincs, ami a döntést befolyásolhatná.

Végül pedig döntenünk kell a cserép színéről. A tetőfedés és tetőjavítás során talán ez a legnehezebb döntés; vörös, fekete vagy esetleg más színű legyen? A vörös örök klasszikus, ami most és száz év múlva is remekül mutat. A matt fekete roppant divatos, de a zöldes és kékes árnyalatok is igen népszerűek.

tetőfedés

 

Tetőfedés, tetőjavítás Budapest és Pest megye területén.
Tetőfedés, tetőjavítás alacsony áron minőségi munkavégzéssel!06-20-497-53-06